ANTITUSSIVE 

0 Review(s)

A Rhinathiol köhögéscsillapító szirup felnőtteknek köpetürítéssel nem kísért (száraz) köhögés csillapítására szolgáló készítmény. 

0 Review(s)

Az Isla-Cassis® hatóanyagai, mint egy balzsam helyezkednek el a torok és a gége nyálkahártyáján. 

0 Review(s)

Isla Moos pasztilla nyugtatja a köhögési ingert, rekedtség és krákogás ellen. Tisztán növényi hatóanyag.

0 Review(s)

Medvédi a nyálkahártyát a különféle behatásoktól, szennyezőanyagoktól, irritációtól.Különösen alkalmas a következő esetekben:-hangszálak túlzott megterhelése esetén -száraz levegő, -orrlégzés akadályozottsága esetén

0 Review(s)

Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup. A száraz köhögés okozta nyálkahártya irritáció enyhítésére.

0 Review(s)

A Stodal szirup homeopátiás gyógyszerkészítmény, amely a szervezet öngyógyító törekvését serkenti. Alkalmazható száraz, ill. sok köpettel járó köhögés, ingerlő köhögés csillapítására, gége-, légcső- és hörghurut esetén.

0 Review(s)

A Robitussin™ Junior szirup enyhíti a makacs, száraz, irritatív köhögést, ráadásul igen kellemes ízzel rendelkezik. Hatóanyaga a dextrometorfán, mely köhögéscsillapító hatása révén javítja a gyermekek közérzetét, elősegítve a nyugodt éjszakai pihenést és a gyors regenerálódást. A Robitussin™ Junior a 2-12 év közötti gyermekek tüneteinek enyhítésére szolgál.

0 Review(s)

A Robitussin Antitussicum hatóanyaga dextrometorfán-hidrobromid. Köhögéscsillapító, enyhíti a felnőttek és a 6 év feletti gyermekek makacs, száraz köhögését.

0 Review(s)

A légzést könnyíti és a köpet mennyiségét is befolyásolja. Köhögéscsillapító hatása 3-4 órán át tart. Az alábbi állapotokban alkalmazható:- bármilyen eredetű heveny vagy idült, elsősorban száraz (váladékképződésnélküli) köhögés,- a légzés és a gázcsere zavaraival járó betegségeket kísérő köhögés- a hörgők eszközös vizsgálatának (bronhoszkópia,...

0 Review(s)

A Rhinathiol köhögéscsillapító szirup gyermekeknek köpetürítéssel nem kísért (száraz) köhögés csillapítására szolgáló készítmény. Hatóanyaga a dextrometorfán egy mesterségesen előállított morfin-származék. 

Showing 1 - 11 of 11 items